Over Iris

cropped-cropped-StapelKranten.jpg

Sinds de oprichting van Tekst&Iris in 2014 doe ik wat ik het liefst doe: schrijven! Vroeger schreef ik al graag. Brieven, verhalen, gedichten, essays. Daar wilde ik wat mee doen. Toch ging het carrièrepad een andere kant op en sloeg de weg in van marktonderzoek en marketing in de sierteeltsector. Een boeiende en innovatieve sector. Ik schreef marketingplannen voor kwekers bij Florpartners, productplannen bij Bloemenveiling FloraHolland en voerde internationaal marktonderzoek uit bij Productschap Tuinbouw.

Maar ja, bloed kruipt waar het niet gaan kan. Het accent van mijn werk verschoof geleidelijk richting het schrijven van persberichten, nieuwsbrieven, webteksten en communicatieplannen. In april 2014 was de tijd rijp om van mijn hobby mijn werk te maken. De oprichting van Tekst&Iris was een feit!

Naast mijn werk als tekstschrijfster race ik wekelijks als razende reporter door de regio. Voor de krant Het Hele Westland interview ik ondernemers en schrijf ik artikelen over hun bedrijf, hun passie en hun gedrevenheid. Van makelaars tot kaaswinkels, van banken tot evenementenbureaus. Geweldig om te horen wat mensen drijft en daarover te mogen schrijven.

Ben je op zoek naar een enthousiaste, nieuwsgierige en gedreven tekstschrijfster? Neem contact op en laat me weten wat ik voor je kan doen!

Iris van Santen

Foto: Rosalinde Markus